3 Jan

För elva veckor går väl rätt fort…?

Och så var det plötsligt gjort. Avskedet med lillebror som jag nu har lyckats förtränga hela julen! Nej, det är inte riktigt så dramatiskt som det låter, men yngsta lillebror ska ju nu alltså åka jorden runt fram till 20 mars. 20 mars!? Hur tänker människan? Jag har inget emot att familjemedlemmar åker iväg ett par veckor till annan ort, men det här tar då priset.

Så, ena delen av mig är såklart orolig för att något ska hända och jag känner att jag kommer sakna lillrackarn både en och två gånger. Den andra delen av mig är grymt avundsjuk på allt han kommer att få se! Nu är jag ju ingen backpackare direkt, men jag skulle hemskt gärna besöka alla platserna (om än lite mer uppdelat) tillsammans med Jakob. Jag menar, Hongkong, Bali, bilande genom Australien, Hawaii, Los Angeles, Miami, New York och tillsist Island. Huvva lyxlirare. *pustar ut med gravidmagen i soffan och äter skumtomterester*

Och den tredje delen av mig inser att nästa gång jag ser honom så har vi en bebis!? Då känns det ju plötsligt jättelångt bort, eftersom jag nog inte har förstått hur nära bebis börjar vara.

Det här var sista bilden jag tog igår precis innan han åkte, med moder klamrandes fast vid sin yngsta son. Jag lovar att hon viskade ”åååk iiiinte” likt Gollum i hans öra under hela MAX-lunchen.

Äh. Det kommer bara att susa till så är det den 20 mars, och vi har fått bebis och han har haft ett livsäventyr som jag kommer bli arg över att han inte bilddokumenterat bättre.  

 

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)