18 Dec

Julaskar och avslutat jobbkapitel

Igår checkade jag ut från jobbet för sista gången, efter nästan två år på stiftskansliet! Det känns faktiskt inte så sorgligt, jag var som så inställd på det och så ska det bli fantastiskt att få vara föräldraledig. Jag känner mig däremot mycket nöjd och tacksam för den tiden som gått! Vilket jobb! Infokollegorna firade av mig med överraskningsfika i onsdags och igår var det julavslutning med hela personalstyrkan på Stiftsgården i Skellefteå vilket var ett mycket trevligt sätt att avsluta en termin på. Nu är det bara lite vikarieinhopp innan bebisankomst. Tänk, så fort det går!

Idag är jag alltså ledig och ska in till staden för att göra några ärenden, och sedan är det bara att ladda inför en mycket rolig helg.

Men innan jag klär på mig och promenerar iväg så ska jag bara slutföra ännu några små julaskar med halsbandsbeställningar, tänk att det känns alltid lite roligare när man får göra askar med lite jultema?

Julaskar 2015_2

Julaskar 2015_1

Julaskar 2015

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)