13 Dec

Julklappar som får ta tid

Jag tycker ju hemskt mycket om att slå in paket, speciellt när man får göra det i god tid och har trevligt pyssel att slå in med. Julklappar är ju således ett riktigt guldtillefälle – en mängd paket på samma gång som man liksom får slå in matchande hela bunten! Hurra!

Årets tema går återigen i det ”naturliga” tecknet, med natursnören, kartongetiketter och några små lackstämplar mest för syns skull. Egentligen ska man ju lacka skarvarna, meeen… Linas lilla lackskopa med tillhörande lackpluppar var dock fantastisk jämfört med de här lackstängerna som i ärlighetens namn är rätt svårbemästrade.

Så nu är nog varenda julklapp inslagen, även om det nu kan tillkomma någon liten rackare där i slutet. Eller typ dagen innan julafton när Jakob kommer med sin julklappsbunt och med hundvalpsögon säger: ”Eeemmsan? Inte kan du tänka dig att hjälpa mig med dessa….?” Då låtsas jag alltid pusta och muttra att ”jaja, det kan jag väl”, men egentligen vet ju både han och jag att jag tycker det är rätt roligt. Men man är väl inte dum!

Julklappar 2015

Julklappar 2015_3

Julklappar 2015_4

Julklappar 2015_1

Julklappar 2015_2

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)