6 Dec

Pepparkaksbak

God morgon era söndagsmysare! Jag har åkt på någon liten ”halvers-förkylning” som liksom inte vill släppa taget. Alla förkylningssymptom fast i hanterlig skala, plus lite allmän huvudvärk på det. Trist kan man tycka.

Vilken tur då att jag just idag inte behöver lämna lägenheten en endaste gång ifall jag inte vill! Eller okej, veckohandling behöver göras. Men ni fattar. Jag tänker ha tända ljus hela dagen och se ikapp alla programrepriser som jag har missat i helgen (På spåret, Downton Abbey, Jul med Ernst (!!), Så mycket bättre osv) och bara mysa.

På tal om att mysa så hade vi en mycket mysig familjedag igår, jag åkte nämligen iväg till Bergsviken och spenderade dagen med julgodistillverkning och pepparkaksbak tillsammans med mor, far och Cecilia. Väldigt mysigt! Allt eftersom droppade övriga familjemedlemmar in, och vi åt god middag, promenerade upp till mormor och morfar samt lekte charader. Vadå ”vem leker ens charader längre annat än på typ förfester”? Vi gör det. Eller just den här gången gjorde vi det.

Ser ni vilka mästerverk som skapades? Cecilia trängde på sig pepparkaksklänningen från något år tillbaka efter att hon hade konstaterat att ”vilken tur, det var klänningen som hade krympt och inte jag!”

”Men, vilket prydligt hus för att vara gjort av en fyraåring” tänker kanske ni. Mjo. Kan hända att kristyren inte lämnade en viss moders hand. Kristyren (det var inte färdigt när bilderna togs) är nämligen ingenting man bara lämnar över till valfri fyraåring. Förstår ni väl.

Pepparkaksbak 2015_1

Pepparkaksbak 2015_2

Pepparkaksbak 2015_3

Pepparkaksbak 2015_4

Pepparkaksbak 2015_5

Pepparkaksbak 2015_6

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)