2 Dec

De första bebiskläderna

Jag skrev ju tidigare om den där listan som knappt börjar bockas av, och grejen är den att jag liksom har börjat inse att det finns rätt mycket att låna och återanvända i vår mycket barnafödande omgivning. Små minikläder, vaggor, amningskuddar och annat verkar vara sådant som gärna lånas ut när det väl är dags. Och det är ju bara att glatt tacka och bocka för! Annat har jag passat på att önska i julklapp.

Men, sedan måste man ju bara få förbereda ändå med några små klädesplagg att lägga ner i den där byrån som vi har ordnat till bebisen. Så i helgen köpte vi det första paret bodysar (?) samt tillhörande brallor. Minismå! Min tanke (vi får väl se hur det går….) är att köra rätt könlöst på kläderna när lillisen kommer, jag orkar varken med alldeles för tjej-pluttenuttigt à la Hello Kitty eller traktor-grabbigt. Jag vill helst att det bara ska vara färgglada och härliga barnkläder!

Sedan att de stora kedjorna gör allt i världen för att motverka detta, det är ju en annan sak. *snaaaaark*

Bebisbody_1

Bebisbody

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)