6 Nov

Cafédrömmar och gofika

Ikväll är det återigen Café Tre! Detta en-gång-i-månaden-café där alla pengar går till lokala välgörenhetsorganisationer. Tänk, massor med gott och hembakat fika, där alla pengar dessutom går till någonting bra! Vet ni vilken slutsats jag drar då? Att man får handla jättemycket fika. Japp.

Personligen tycker jag att det är rätt trevligt med de där café-kvällarna, det är nämligen perfekt att få prova på caféandet sådär lite då och då när man som jag drömmer om ett eget litet caféet någon gång i framtiden. Och okej, det är en otroligt romantiserad dröm det där, egentligen vill jag bara ha ett litet mysigt café (tänk Karens café i One Tree Hill) där det jämt kommer lagom med folk, som jag bara behöver ha öppet när jag vill och där jag inte behöver gå något i vinst alls. Hehe, ni förstår. *undrar när den drömmen slår in…..*

Ni Pitebor är i alla fall varmt välkomna till Storstrand ikväll klockan 18.00, jag utlovar gott fika, trevliga människor och livemusik på lilla scenen! Och en synnerligen trevlig personal också, om ni nu hemskt gärna vill veta.

Jag lägger upp några gamla bilder från tidigare caféer för att fresta er. Titta så mycket fika. Mmmm. 

CafeTreMaj2013

Cafe Tre juni 2014_2

Cafe Tre juni 2014_3

Cafe tre_september 2014_3

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)