1 Nov

Smörgåsar och en favorit

Söndag! Igen!? undrar kanske ni. Ja, tydligen. söndagar har en tendens att återkomma var sjunde dag, och ofta känns det som att de hoppar över någon dag eller två varje vecka – så ofta som de är här. Skönt med oplanerad dag. Oändliga möjligheter! Inga hinder för vad man kan hitta på! Förutom kanske tid och pengar. Men äh, vad är väl tid och pengar…? Ni har lärt er nu och viskar i kör: ”Om inte alldeles, alldeles underbart…?”

Hur som helst, hur många vill veta vilken min favoritsmörgås är just nu!?! Jaaha… fyra stycken alltså… Mamma för att vara snäll och så tre okända som jag misstänker inte var uppmärksamma på frågan. Okej, här kommer det. Passa på att anteckna nu kära vänner.

En skiva lingongrova. Källrökt skinka, skivad tomat, skivad avocado och lite flingsalt. Fantastico. En bra dag kan man också klicka på lite keso, men detta var tydligen ingen bra dag eftersom keso inte fanns att tillgå.

Såhär ser den ut:

Favoritmacka

 

Förslaget är inte upphovsrättsskyddat, så ät i frid!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)