23 Okt

Bebisfotografering och effektivitet

Tjena mittbena så effektiv jag var igår. Lagade mat, diskade undan, städade, dammsög, skurade, storhandlade till ikväll, dukade med hösttema (blev rätt mysigt, ska visa sen), marinerade kött osv osv. Klockan 21.45 lät jag min rumpa för första gången vidröra soffans tyg (ja, alltså för den kvällen). Alltså jag är en sådan duktighets-narkoman. Nej, alltså det behöver inte vara någon annan som bekräftar min duktighet, det gör jag så bra själv. Åh vad jag har varit duktig nu, kurrade jag nästintill maniskt där jag låg i soffan.

Visst är det skönt med fredag förresten? Det är rätt mycket som händer i helgen med middag ikväll, ansvara för fikaservering på ungdomsmöte, hålla i barngruppen på söndag och imorgon ska jag bland annat på föredrag med självaste Ernst som befinner sig här i staden! Och innan det ska det fikas på Ekbergs. Mmm fika på Ekbergs. 

Jag fotade ju förresten lilla Tilde förra helgen, och det var spännande! Hon ville absolut vara vaken ungefär hela tiden vilket ju är härligt eftersom man ser ögonen men det blir också väldigt spännande med alla jag-är-bebis-och-rör-mig-hela-tiden-grimaser. Hehe. Det var också som att det märktes att hon var lite äldre än Herman, trots att det bara skiljer en vecka? Hon hade liksom lite mer egen vilja och skulle absolut bara titta åt ett håll.

Gullefina Tilde! Så roligt det kommer bli att få lära känna dig!

Tilde okt 2015_16

Tilde okt 2015_18

Tilde okt 2015_22

Tilde okt 2015_24 

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)