16 Okt

Morgon som egentligen är natt

Jag kallar mig ju egentligen för morgonmänniska, men jag har insett att allt beror på vad man jämför med. Alla människor borde nämligen minst få sova till klockan 7 på morgonen. Klockan 7 borde vara vardagstid och klockan 8.30 borde vara helgtid. Så alla ni ”riktiga morgonmänniskor kliver upp klockan 4” kan hålla inne med era kommentarer, tackarrrr.

Eftersom jag jobbar i Luleå så ringer ju min klocka redan klockan 5 på mornarna, och då övertalar jag mig själv att jag minsann hinner även om jag sover en halvtimme till och så snoozar jag till 5.30. Men vem är den människa som är genuint pigg den här tiden? Vem är du och vad är din hemlighet!? Kliv fram! Jag skall icke skada dig! (Jo, jag kanske nyper dig lite ifall din enda hemlighet är ”född morgonmänniska”)

I morse var jag extra trött eftersom jag kom hem sent igår efter tre långa dagar med jobbet i Köpenhamn och Malmö. Tyvärr visade sig städerna från sin regniga sida, men i övrigt var det trevligt med en liten resa! I Köpenhamn åt jag förresten mitt absolut godaste mål mat, kan ni gissa? ”Det är så svårt Emma, du säger ju till varenda mål att just den typen av mål är din bästa mat, och sedan har vi allt fika på det.” Okej då. Men mitt absolut godaste är ju faktiskt brunchar. Oh så bra! Brunchen som vi tjejer åt i London på Le Pain (om jag minns rätt?) är en av toppbruncherna, och så var även denna.

Titta bara. Bröd, laxröra, skinkröra, marmelad, ostar, frukter, pannkakor med lönnsirap, smoothie, varm choklad med vispgrädde, chokladkaka. Min frukost idag? Fil.

 
Det känns för övrigt väldigt skönt med fredag och helgen är faktiskt rätt oplanerad, förutom imorgon kväll då jag tror att det är en konsert med mor och fars kör som mor gärna ville att jag skulle gå på (ser du mor, jag sa ju att jag skrev in det i almanackan!). Jag skulle också behöva göra en rejäl back up och rensning bland alla bilder på datorn och externa hårddisken. Och just ja, sedan ska jag ju fota en till bebis!

Hoppas du får en trevlig helg! 

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)