5 Okt

Påfyllnadshelger

Den här helgen har verkligen varit en påfyllnadshelg på alla fronter. Vi har fyllt på kvoten för både släkt, kompisar och relationen. Det är de bästa helgerna!

”Men Emma, kan du inte berätta vad du har gjort då?” 

Jaja, om ni så hemskt gärna vill.

I torsdags var det middagskalas med Jakobs släkt, i fredags var det Café Tre för hela slanten och i lördags hade jag och Jakob en lång chillardag i soffan där vi redigerade Viktor och Viktorias bröllopsbilder (ja, från i juli. Om vi säger såhär, det uppdraget låg på Jakobs bord – inte på mitt…) Jag hjälpte till med att redigera de kvarvarande typ 80 bilderna och Jakob redigerade en bild. Hehe ”hur långsam är din make egentligen på att redigera” undrar kanske du, men saken är den att han gjorde en Starwars-specialare. Därav tidsåtgången.

Före:Orginal

Efter:v-o-v

Ser rätt fränt ut va?

Hur som helst, på kvällen blev det restaurangmiddag och häng med vänner och under söndagen maximerades liksom allt till en enda lång och härlig dag. Vi besökte Hanna och Anton och deras gull-tjej, vi skötte Harry och gick på höstpromenad, vi bjöd familjen på tacomiddag och vi avslutade med spelkväll hos Lina och Nicke. En sådan helg!

Jag och Jakob har liksom hängt med varandra hela helgen och det känns så väldigt bra att få vara gift med någon som man tycker om att vara med så mycket. Okej, det kanske borde vara en självklarhet men vi har det verkligen så väldigt fint ihop just nu – och det är nog just för att man tar sig tid att hänga med varandra. Vi bråkar väldigt sällan men det är klart att man har perioder när man mer bara bor i samma hem och liksom går om varandra, det är typ ”hej och hejdå” i dörren och då är det extra viktigt att ta ett par lediga dagar ihop och hitta tillbaka till sina vanliga, pigga och ostressade jag.

Det är nu man käckt ska klämma ur sig att man är fylld med energi för en ny vecka, men vet ni? Jag är mest redo för nästa helg. Helger är ju ändå en rätt bra uppfinning.

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)