15 Sep

Pizzatradition

Haha, alltså jag är en sådan traditionsjunkie. Allt mysigt som händer vill jag hemskt gärna ska bli en återkommande upplevelse. ”Sådär, nu har vi provat det och det var mysigt den gången” är liksom ingenting jag går efter. Nejnej, vid hemfärd längtar jag redan till nästa gång.

Lördagens pizzabakning i Anderssons bagarstuga är en sådan upplevelse. När septembermörkret smyger sig på så samlas vi i bagarstugan och gör pizzor hela kvällen. För ja, det tar typ hela kvällen för alla att göra en egen pizza – speciellt när vi är en grupp på cirka 16 personer. I en liten bagarstuga. Nej, man behöver inte jättemånga filtar och varma kläder. Vi äter ju självklart i bagarstugan också. Myspys!

Det enda negativa är att pizza plus värme + mysbeslysning snabbt blir världens sömnpiller ifall man inte ser upp, så lagom till att vi ätit klart så rör vi oss in till huset där vi intar efterrätt och spelar lite spel. Då klarar man lätt ett par timmar till!

Pizzabakning 2015_1

Pizzabakning 2015_2

Pizzabakning 2015_3

Pizzabakning 2015_4

Pizzabakning 2015_5

Pizzabakning 2015_6

Pizzabakning 2015

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)