2 Sep

Lördagen i bilder

Åh vilken bra helg vi har haft. Jag vet inte hur det är med er, men för oss är det ofta så att vi är så dåliga på att bestämma oss vad vi vill göra en lördag mitt på dagen – vill vi vara hemma, vill vi hitta på något och i så fall vad – så oftast har hela förmiddagen passerat innan det plötsligt är försent, och då har man varken gjort något eller liksom hunnit njuta av att pyssla på hemma.

Men icket i lördags! Efter en lugn frukost så hörde vi om syskonen ville cykla till Bergsviken, och tänk att det ville de! Så i mycket maklig takt (Eddie måste ju hinna med) cyklade vi mot byn och väl där blev det blåbärsplockning i skogen, vi grillade mat på murrikkan och vi gjorde blåbärskaka. Så hemskt trevligt med uteluft! Får alltid också ett litet ”skogs-sug” såhär på hösten, trots att jag egentligen är rädd för skogen. Jag vet, jag är vuxen(ish), men ibland är det björnar jag är rädd för och ibland är det mördare. Det skiftar.

Hur som helst, på kvällen blev det restaurang med Wikströms och sedan åkte jag och Lina på konsert där vi såg Face, otroligt bra! Sex herrar som sjöng acapella, mycket imponerande. De var rätt charmiga också, så jag och Lina var då rent lite fnissiga innan konserten var slut. Kan hända att vi köpte varsin skiva (trots att vi saknar cd-spelare) och att vi tog allas autografer. Men det är ingenting jag tänker erkänna.

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)