20 Aug

Puss vardag

Nej, rubriken är inte en särskrivning. Det ska inte stå ”pussvardag”, utan mer ”puss på dig vardag!”. Ville bara förtydliga det så att min värdighet kan behållas intakt. Den lilla jag nu har.

Men apropå vardag, visst är det ändå lite härligt?! Spontanitet och brokiga dagar i all ära, men det finns något mysigt med jobbandet, lunchlådor, middagsplanering, bjuda vänner till idol-kvällsfika, träna, planera helgen och så vidare. Okej, påminn mig om det här inlägget i slutet av oktober. För anledning nu är ju också att man typ är semesterutvilad och har romantiserat vardagen i flera veckor. Äh, jag njuter så länge det varar!

Tänk ändå så viktigt det är att se till att vardagen är något man trivs med, eftersom det är en så stor del av livet! Fy att bara leva för helgerna.

//kalla mig Tranströmer

Sedan att vädret sviker mig och istället för ”krispig höst” ger mig ”julivärmen som kom försent”, det har jag inte riktigt accepterat. Jag önskar mig sol och tolv krispiga grader. Tack på förhand.

Dock var det väldigt trevligt med lite värme i lördags när vi vandrade upp på ett berg, grillade korv och njöt av den fantastiska solnedgången och den gröna utsikten. ”Allt det solen rör vid kommer att bli ditt en dag” sa Jakob med mörk och beslöjad röst, samtidigt som han strök mig över huvudet. ”Taaack Mufaaasa” svarade jag andäktigt medan jag genom kisande ögon skådade på mitt blivande kungarike. Sedan åt vi korv!!! Tjohopp!!

Ikväll är jag gräsänka och planerar således en riktig tv-kväll med matlåda (det bästa!) och fruktsallad. Sedan ska jag inte röra mig ur fläcken. Naaajs.


Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)