15 Jun

Indianer och cowboys

Och så var dagen kommen för Magdalenas möhippa! Och man hoppas ju alltid att bruden har en fantastisk dag, och jag hade då en väldigt rolig dag! Hehe.

Temat för dagen var indianer, så hela tjejgänget var utklädda – hälften till indianer och hälften till cowboys. Och Magdalena var självklart hövding! Och jag tycker vi höll temat under dagen rätt bra, vi hade bland annat en kurs i självförsvar så att hövding Magwomba skulle kunna försvara sin stam (karate var för övrigt en riktig skrattfest!), hon fick göra indianbingo i stan och plocka upp sina kamrater, det var ridning, paddling till ö för femkamp med grenar som pilbåge, luftgevär, prärienquiz med mera. Sedan avslutade vi med en grillmiddag på stugan där vi dansade och sedan åt efterrättsbuffé.

Mycket lyckad dag om ni frågar mig!

Magdalena är en riktig drömbrud att göra möhippa till, det var verkligen ingen match att komma på saker att göra som det kändes som att hon skulle tycka om.

Och ja, det blev visst bara mobilbilder…

 

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)