10 Jun

Chia- och jordgubbspudding

Jag tycker dagarna går så jättejättefort nu för tiden. Okej, de går alltid fort men nu är det liksom extra snabba dagar. ”Kom spring på gömda stigarna i skooogen…” vill jag alltid sjunga när jag säger ordet snabbt.

Parentes.

Studentvecka i veckan! Och jag jobbar min sista vecka i Luleå (är tillbaka i höst), så från och med måndag sitter jag i Piteå och har då gångavstånd till jobbet vilket känns otrooooligt skönt.

På tal om jobbet så har jag knogat på och ätit chiapudding till förmiddagsfikat under våren, och jag vet inte vad ni tycker – men gott är det inte. Jag blandar dock bara frön och kokosmjölk (det går ju piffa betydligt med lite kakao eller vaniljpulver) och det är bara med en kiwi till som det har blivit hyfsat överkomligt. Egentligen är det inget fel på smaken, det är bara konsistensen som är så väldigt slibbbrig.

Hur som helst, härom dagen gjorde i alla fall den överlägset godaste varianten hittills – med jordgubb!

Jag mixade bara jordgubbar, pressade i lite lime och hällde sedan i fyra matskedar frön. Sedan låter man det stå ett par timmar eller över natten – klart!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)