24 Maj

Gör ett eget pennställ

Jag har gjort i ordning en ny arbetsplats på jobbet och då saknade jag plötsligt ett pennställ. Och för några månader sedan hade jag ju bara knatat iväg och inhandlat ett sådant, men nu för tiden (med min återvändande kreativitetslust) så tänkte jag bara att det borde ju inte vara så svårt. Det ser man ju överallt att folk knåpar ihop med plåtburkar.

Och ja, sagt och gjort. Verkligen inga problem! Speciellt inte när man har ett helg pysselskåp som har stått orört ett tag. Vad tog det, sju minuter? Kanske åtta, om man räknar med att limmet skulle torka.

Jag tror inte att en detaljrik guide är nödvändig, men upplägget är som sådant: en ren plåtburk (det här var Bullens korv), klipp lagom storlek på ark, klistra fast. Dekorera om du vill. Klart!

Eget pennfack_1

Eget pennfack

24 Maj

Lördag, taco och en duktig Måns

God söndag på er vänner! Och fiender. Ifall jag har några sådana. *håller tummarna att jag inte har det*

Vilken lördag det blev! Jag var tillbaka från jobbet kring 14, och då åkte vi mot mor, far och Cecilia för lite häng och tacomiddag. Taco alltså. Vilken grej! Jag skulle nog, likt en elvaåring, fortfarande typ svara ”taco” på frågan om min favoritmat. Trots att jag ändå tycker mig ha uppdaterat smaklökarna sedan 2001.

Okej, sedan åkte vi i alla fall vidare mot Johanna och Nils dit vi var bjudna för Eurovision-kväll. Och vilken kväll det blev! Mycket trevligt häng, egna poänglistor, uppdukat snacksbord och sedan till råga på allt så går Måns och vinner hela alltet till vår allas stora förtjusning! Jag tror minsann att det var min största schlagerupplevelse i vuxen ålder!

Jag tycker för övrigt att det finns något trevligt i fenomenet ”hela Sverige blir uppslukade av…”, oavsett om det är OS eller schlager. Ja, förutom då min yngste bror som idag på fotbollsmatch kring klockan 16 utbrister: Va!? Vann vi??

… Jag saknar ord. 

 

Eftermiddag hos mor och far

Eftermiddag hos mor och far_2

Eftermiddag hos mor och far_3

Eftermiddag hos mor och far_4

Eftermiddag hos mor och far_5

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)