22 Maj

Tvåltillverkning

Jag har ju skrivit förut om Ung kreativ och det är verkligen trivsamt. Ett arrangemang precis i min smak. Tyvärr har jag ju varit upptagen med TG (tonårsgruppen i EFS Bergsviken) alla onsdagar fram till nu, så jag har inte kunnat vara med något. Men nu har TG sommaruppehåll och så såg jag att det var tvåltillverkning på schemat – och det tycker ju jag om!

Så, Elina hakade på och väl på plats mötte vi även Sofia och Sara. Väldigt trivsamt med lite tvålfixande sådär en onsdag! Det fanns alla möjliga färger. Neon och glitter. Hur mina tvålar blev? En vit och en ljusgul. I släta formar för att få ”gammeldags stil”. Ni hör. Jag blir inte roligare än så, tyvärr.

Det roligaste var nästan att pyssla in dem i trevliga omslagspapper. Hann till och med måla en liten lingonkvist. Och det är ju inte alla dagar som man hinner måla just lingonkvistar!

Tval

Tval_2

Tval_1

22 Maj

Fredagslista

Säg något som du är stolt över men som du aldrig får tillfälle att skryta om: Eh, jag är stolt över mycket men det skryter jag ofta om. Hehe. Att jag fick bokstipendium i gymnasiet för ”mitt ständiga leende”. Att jag läser böcker fort. Att jag inte minns sist jag åt godis.

Vilka är dina ofta använda emojis?

FullSizeRender

Pinsamt slätstruket. ”Hejhej jag är jätteglad och använder bara snälla och trevliga emojis.”

Vad gjorde du förrgår? Jag var på jobbet där jag bland annat fixade med min ”nya” arbetsplats. Sedan hem, hann säga hej till Jakob för att sedan åka iväg på Ung kreativ och göra tvålar (ska visa sen idag). Hemåt, såg Kalla faktas program ”Slav i Sverige” och somnade sedan sött.

En bild som symboliserar denna dag:

FullSizeRender

Jag känner med dig Harry! Jobbar med övernattning till i morgon… Äh, håller det inte så farligt egentligen. Men det är ju alltid trevligt att vara hemma fredagskvällar. *puffar upp kudden och lutar mig tillbaka med fredagsgott och Let´s dance på ipaden i övernattningsrummet*

Vad åt du till frukost idag? Två kokta ägg och blåbärsjuice. Som alla vardagar.

Vilket är ditt lyckonummer? Den enda siffran jag tänker på är 19 för att jag hade det på fotbollströjan, men det var då verkligen inget turnummer. Jag var ju jättedålig på fotboll.

Hur såg du ut som artonåring?

10400912_27068052601_6786_n

Det är jag bakom ballongen. Ser ni väl.

Vilket är ditt senaste köp? Ett par fantastiska cykelbyxor att ha under sommarklänningarna. Jättemånga frukter eftersom jag hade slut smoothie-virke.

Är du allergisk mot något? Trångsynta människor som nonchalerar debatter. I övrigt, nej.

Hur länge har du varit utan sömn som längst? *gräver långt bak i minnet* Det måste ha varit vid något 24-tillfälle då det alltså var konserter ett helt dygn och man som *UnG OCh CoOL* skulle vara vaken hela natten. Så, typ 36 timmar? Vid närmare eftertanke så smygsov jag nog alltid dagen efter. Tur att man är vuxen nu!

Vilken tid på morgonen vaknar du? Vardagar: 5.00. Helger: 8.30. Kanske 9 ifall det blev sent kvällen innan. Hehe. ”Helgförmiddagar är veckans bästa stund” borde jag brodera in på en tavla.

Hur ser du oftast ut till vardags?

IMG_6204.JPG

Ett ord som du aldrig lyckas stava rätt: Schweiz. (googlade nu)

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)