19 Maj

Fina vardag

Det kan väl inte bara var jag som har svårt att gå och lägga mig på kvällarna nu för tiden? Det är ju så fasligt ljust så man vill ju liksom inte missa en enda stund. Okej, det var en parentes.

Jaha, vad gör ni idag? Själv har jag haft en alldeles särdeles vardaglig tisdag. Tog bussen till jobbet imorse genom regnet, har haft en bra dag på jobbet med gårdagens goda italienska kycklinggryta som lunchlåda (älskar lunchlådor!). Hem, gör en snabb laxgryta till middag, Jakob jobbar över. Jogg till Korpen, step- och corepass med Vickan. Hem, dusch med hårinpackning och nu semifinal i Eurovision. Fint så!

Tänk, att ifall något hemskt skulle hända så är det nog precis sådana här ljusa tisdagskvällar i maj som man skulle sakna. Helt vanlig vardag, när allt ändå är precis som det ska vara. 

Okej jag måste bara säga att det inte är helt dumt det här att titta på tv, och sedan bara behöva snegla åt höger så ser man det här: 

 
Men tja. Eurovision är ju också ganska flashigt. *tvångstittar för att kunna hänga med under lördagens final som ska ses hos Johanna och Nils, och nynnar med i ”time is like thunder, ha aaah”*

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)