17 Maj

Familjekubb är den bästa kubben

”Kubb? Som i kakan kubb?” frågar ni er. Näää, haha – jag menar ju spelet kubb. Förstår ni väl!? Hur skulle ens en familjekubb se ut?? En enda stor kubb liksom, som hela familjen äter små bitar från? Hahah. Ni är ju för roliga.

Igår träffades vi hela familjen på Bishops för att äta lunch, och sedan åkte vi vidare mot Bergsviken för lite efterrätt och utehäng. Vi har börjat spela typ finsk kubb, och som vanligt när familjen Larsson hittar något nytt i spelväg så vill vi helst spela jämtjämtjämt. Hehe. Det gäller även frågespelet Exquizit, trots att det är välbeprövat vid det här laget.

Det är så väldans trevligt att hänga med familjen Larsson (eller ja, Larsson/Dahlbäck/Marklund/Skoog som det numera är). Jag förstår inte, det kan ju hända att jag är partisk – men är det inte en synnerligen trevlig familj det där? Jag menar, bara titta på dem? ”Oooj så gööölliga!” vill man nästan tjuta i alldeles för högt tonläge. Och ja, aningen rörigt kan tyckas men det ingår liksom i paketet. Det går inte att spela kubb utan att någon dansar, klappar hund, springer runt huset, bär varandra eller brottas på marken. Det får man ta.

Familjekubb_3

Familjekubb_1

Familjekubb

Familjekubb_9

Familjekubb_8

Familjekubb_7

Familjekubb_6

Familjekubb_5

Familjekubb_4

Familjekubb_2

17 Maj

Ny bloggdesign

Tadaaaaa! ”Men, var har vi hamnat nu?” tänker kanske ni. Jo, ni har hamnat helt rätt, bloggen har bara fått lite nya kläder. 

Jag har känt länge att det har varit dags för något nytt, och i fredags fick jag ett litet ryck och började rita med ritplattan. Och det är i sådana lägen jag är mycket nöjd över att vara gift med en egen liten webbkodare, för på kvällen satte sig Jakob och byggde ihop, ändrade och la till under min stränga bevakning. Mycket smidigt.

Så, vad tycks? Det är alltså fritt fram att komma med synpunkter! Är det något som ser konstigt ut i mobil/platta/dator? Saknar ni något? Hittar ni det ni behöver? Kommentarsfunktionen är exempelvis ny, och ifall ni tycker den fungerar dåligt så byter vi bara tillbaka!

Och när vi lika håller på så får ni gärna komma med önskemål kring vad ni vill läsa om i bloggen! Något specifikt inlägg som ni önskar?

Okej, det var det hele. Så kul att ni läser!! Nu ska jag ta mig upp ur den här väldigt sköna sängen trots att jag känner mig helt sömn-bakis, och försöka tvinga mig själv ut på en joggingtur. Ja ni hör ju. Mission: Impossible. 

Önska mig lycka till.

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)