7 Maj

En alldeles särskilt fin torsdag

Jag jobbar från och med 1 maj bara 80 procent, vilket alltså innebär att jag ska ta en dag ledigt varje vecka. Lite märklig känsla! Plötsligt blir arbetsveckan så kort och det känns lite som att skolka. Meeen, det ska nog gå att vänja sig. Hehe.

Så idag var det alltså dags, och jag spenderade dagen mycket väl om jag får säga det själv. Jag åkte nämligen och hälsade på mitt kära äldrefolk! Först satt jag hos farmor ett par timmar och myste, och sedan mötte jag upp Lina, Harry, Elin och Ralf hos mormor och morfar! Verkligt trevligt. Vi fick både fika och middag, och blev kvar där hela eftermiddagen. Sedan åkte jag in mot stan för ett pass bodypump (avskyr bodypump, men lyckas glömma det emellanåt….) och nu har jag precis sett veckans Game of thrones-avsnitt med Lina. 

En väldigt bra ledig dag alltså! Och tänka sig, nu är det bara en arbetsdag till och sedan är det helg! Igen! Sicken grej. 

           

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)