1 Maj

Balkongen

Jag skrev ju tidigare att vi inrett balkongen, och det börjar ändå ta sig! Det är redan ett favoritrum i lägenheten och speciellt Jakob har verkligen bosatt sig där ute. Än behöver man fortfarande köra lite byggfläkt eller infravärmare för att det ska bli ordentligt varmt. Men att som i veckan lägga sig i sackosäcken med en filt och med infravärmaren riktad mot sig, somna med utsikt över solnedgången över vattnet – då mår man.

Här är alltså förebilden:

Och här är efterbilderna. Det vi har gjort är alltså att lägga dit en matta som är mjuk att gå på. Grythyttan-möblerna är bröllopspresent (vilka genier de är våra föräldrar!!!), vi har gjort en sackosäck-hörna samt har försökt sätta dit mycket växter för att få lite växthuslukter sådär. Framför allt den där jordgubbsmyntan luktar helt ljuvligt.

Efter:

1 Maj

En kylig valborgsmässoafton

Jag älskar sådana här ”mitt i allt”-röda dagar. Väldigt härligt med långhelg (igen) faktiskt. Årets valborgsmässoafton spenderades ute på Hattudden i Magdalena och Roberts nybyggda stuga. En fantastisk sådan! Det är nästan ovärdigt att kalla den stuga eftersom det liksom är ett riktigt hus. Förra sommaren stod där ingenting, och nu – ett helt hus! Som de liksom byggt själv!

Innan tog jag och Jakob en promenad och tittade på kanalsimmet som numera är vår granne, och sedan åkte vi alltså iväg för en kväll med middagsgrillning och myshäng. Väldigt trevligt! Passerade redan vid 22-snåret någon slags tröttgräns så att jag blev sådär barnsligt fnittrig och skrattig åt allt möjligt. Men äh, det gjorde nog inget. *fnissar tyst för mig själv medan jag sneglar mot Jakob för att se om han hör*

– Vad fnissar du åt? frågar Jakob från matbordet.
– Inget. Surfar lite bara och såg en rolig bild.

Kan ju inte säga att jag fortfarande fnissar åt gårdagen. Förstår ni väl.

 

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)