15 Apr

Världens vårigaste Visby

Ja, fast kallt. Väldigt kallt var det. Men ändå fantastiskt trevligt att få åka på en snabbvisit till Visby i jobbet en vanlig vardag sådär!

I måndags kom alltså flygtaxin typ 04.50 och redan vid 9-snåret var jag framme vid hotellet i Visby. Det är ändå snabbt marscherat kan man tycka. Förutom det rent arbetsmässigt intressanta i att få mötas sådär med de andra pressekreterarna i landet, så var det också ovanligt trevligt eftersom vi den här gången träffades på Gotland! Jag tycker verkligen om Gotland. Jag har ju varit där ett par gånger tidigare, men aldrig såhär på vårkvisten. Det är så väldans mysigt! Och vårblommor var det överallt.

Nej, jag hade inte med mig kameran. Men mobilen åkte åtminstone fram ett par vändor!

På kvällen fick vi en guidad stadsvandring som var tipptopp. Om vi säger såhär – Piteå har lite att jobba på i hens kapitel av historieböckerna jämfört med Gotland.

Sedan gick vi vidare till restaurangen Isola Belle där vi kanske åt den godaste måltiden jag någonsin ätit. Jag älskar ju italienskt och det här var verkligen… mmmmagnifico! Okej, vet inte om det är italienska. Men ni fattar. Ät där! Nu! Gör det bara!

Tänk då, att efter en fullspäckad dag, med ljuvlig mat och iskall promenad hem – få lägga sig  i detta badkaret i hotellrummet med ett avsnitt av Game of Thrones. Ja, ni förstår ju. Jag kurrade av välbefinnande.

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)