2 Feb

Kalaseri och välfylld helg

Det är lustigt hur ”helger utan något planerat” plötsligt kan förvandlas till ”helger utan paus” inom loppet av en fredag typ. Men som tur är har det bara varit trevliga saker och jag tycker ändå om att vi är igång med ”vanliga” helger som liksom inte har någon högtidsetikett.

Säger hon som älskar högtider. Äh, ni fattar.

Sååå, vad bestod helgen av? Fram med anteckningsblocket, för här kommer det! Jag fotade jobb under lördagen, åkte och hämtade upp överdelen till min brudklänning och sedan vidare till farmor, hem till Bergsviken för att sedan avsluta kvällen med middag för mig och Jakob hos Elin och Lars. Pajbuffé blev fantastiska chiliburgare och det hela slutade med en väldigt rolig afton! Tack för sällskapet familjen Åström!

På söndagen startade projekt ”blondering innan bröllopet” hos frissan (jag vet, det är bara några månader sedan jag blev brunett igen men då visste jag ju inte att jag skulle gifta mig i mars!! Det kan ju omöjligt vara mitt fel att jag måste byta hårfärg hela tiden.) och sedan vidare till familjemiddag hos mor och far medan Jakob jobbade. Mysigt att få träffas igen, våra middagar har haft ett litet avbrott under alla julhelger. Eller ja, vi har ju träffats ofta ändå men inte i vår klassiska middagsform…..

Och så avslutades helgen med släktkalas för kusin Petter som fyllde 20 år. Tårtor, fika, liten bebis-Harry, spel och släkt! Perrrrfekt.

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)