16 Jan

Välkommen Harry!

Onsdagen den 14 januari föddes så tillslut lille Harry! Och plötsligt är Lina, Lina som satte den gröna fleecen på huvudet och lät öronen sticka fram i en gräsligt rolig uppenbarelse, Lina som jag har känt hela mitt liv och Lina som jag spelade sims med i data-skrubben, plötsligt är hon MAMMA! Till en alldeles egen son!

Det är egentligen helt ofattbart. Snacka om häftigt!

Bara ett par timmar efter deras hemkomst från BB igår sprang jag och Jakob ner och snusade på det lilla livet. Gullelille Harry. Han sov mest, men jag kunde känna direkt att han tyckte om mig.

Du och jag Harry. Du och jag.

16 Jan

Mot San Francisco och vidare!

Jag har ju inte berättat för er att jag och Jakob i slutet av augusti bokade en resa till San Francisco tillsammans med Viktor och Viktoria! Det kändes liksom så långt till januari då, och plötsligt åker vi nu imorgon!! Så himlarns roligt.

Jag har alltid velat till USA, och Kalifornien känns som en plats man vill ha besökt minst en gång. Tio dagar blir vi borta och under den tiden hyr vi bil som vi bland annat har tänkt använda till en road trip mot Los Angeles. Hej kändisar i Hollywood. Här kommer jag. Emma. *drar på mig solbrillorna, lägger sjalen runt bakhuvudet och sätter mig i en cab*

Alltså jag har levt ett huvva lyxliv när det gäller resorna det här senaste året. Lyxliv!! Men ja, sen är jag pank också. Okej, inte riktigt. Men det finns en anledning till att det brukar heta att man blir ”rik på upplevelser” och inte ”rik på pengar” när man reser.

Hur som helst, tacksam är ordet! Nu blir det nog sista resan på ett tag, så jag ska njuuuta! Målbild med mig framför? Hollywood-skylten såklart! Eller Golden gate-bron. Eller båda.

Bilderna är tagna från Google.

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)