19 Nov

Frieriet!

Och så en dag hände det. Lördagen den 15 november 2014. Han ställde sig på knä! Änglarna sjöng i himlen, djuren bugade vid lejonklippan, regnbågarna skimrade och jag – jag svarade ja!

Lite darrigt just då kanske, men det var mest för att det var så fint. Tänk att man efter åtta år tillsammans fortfarande kan bli så nervösa och pirriga inför varandra. Och just den kvällen var jag så kär i den där killen alltså. Jag är jämt kär i honom men i lördags var det som extra mycket, även innan jag visste att han skulle fria samma kväll.

”Men Emma?! Ska du inte berätta hur det gick till?” Okej då, jag kan berätta lite grann. Det började med en inplanerad middag på Järnspisen. Sedan trodde jag att vi skulle hem, men icket! Bilen stannar utanför stadshotellet och resten är historia som vi brukar säga. Svit, champagne, frukter i mängder, stort bubbelbad, bastu, hotellfrukost – och ringar! Så bra som det bara kunde bli!

Vilken tur jag har som får leva med honom. Och vilken ynnest det är att få följa en människas utveckling och framsteg på så nära håll. Man får se varandra leva genom de bästa dagarna i livet, outhärdlig sorg, ens värsta sidor, alla fantastiska egenskaper, vardagskvällarna, man får följa drömmar, förhoppningar, motgångar och förändring.

I ett helt liv! Tänka sig!

För att citera Pelle Svanslös-sången vi sjöng obehagligt forcerat och inlevelsefullt innan vi somnade igår:

Som ett nystan utan garn, som en leksak utan barn.
Det skulle jag va utan dig, ingenting utan dig.
Som en bokstav utan bok, som en tågvagn utan lok.
Det skulle jag va utan dig, ingenting utan dig.

Utan varann, skulle vi få fnatt. Utan varann,
Inte fatta ett skvatt. Inte skratta ett skratt.
Det vet varenda katt, det vet varenda katt.

Ja, och varenda människa. Vet det, alltså.

Nyförlovade!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)