29 Okt

Utflytt och hemflytt

…och så var det ingen lägenhet mer! Nu är vi utflyttade. Det gick så fort och lätt allting i lördags så jag hann då inte ens vara med. 9.30 plingade hjälpen på dörren (våra familjer) och vid 14.30 var allt bortplockat, nedskruvat och ivägkört till förrådet. För ja, nu börjar ju då alltså det som jag kallar ”Den långa väntan”.

1 december får vi nycklarna till nya lägenheten, och tills dess bor vi alltså i resväska hos mor och far. Fy sjutton så jobbigt det är. Pappa tjatar hela tiden om att han vill läsa tidningen i just vårt rum och mamma säger att när man bor hemma måste man ge sin mor massage. Måltider vid fasta tider, ingen får komma hem efter 21.00 och på morgonen ska alla delta i pappas qigong – utomhus.

Hehe okej. Jag kanske överdrev på en eller två punkter. Eller tre.

Saken är den att det är ganska mysigt att bo hemma ett par veckor. Jag och Jakob har vårt lilla krypin på övervåningen och där trivs vi så bra så! Nästa vecka spenderar vi i Stockholm och vi kommer säkert hinna till Arnemark någon sväng också. Det är bara lite jobbigt med ”kappsäckandet” och att man inte vet var prylarna är.

Ja – och morgonqigongen med dessa två.

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)