22 Okt

Förlovningsbrunchar är de bästa bruncherna

Alltså helgen som var hade jag längtat till länge! Födelsedagskalas för Jakobs syster Maja på fredagen, förlovningsbrunch för bästa vänner på lördag, sedan blev det Skeppet på lördagskvällen, tomatsoppa med Elina och Love life på söndagen, och sedan avslutade vi med kvällsfika hos mamma och pappa. Nu vill jag skriva att det är en riktig Emma-gillar-helg, men oavsett om vi bara har myst hemma eller haft massor för oss så tycker jag alltid att det är en riktig Emma-helg? Alla bra helger är Emma-helger för mig, okej?

Okej, innan vi går till förlovningsbrunchen så måste jag bara kommentera Skeppet-vistelsen på lördagskvällen. Det är perfekt när man har en vän som jobbar där så att man kan prova alla aktiviteterna, vi både äventyrsgolfade, bowlade och lekte med jaktsimulatorn. Och på allvar, jaktsimulatorn? Hur roligt?? Jag tog leksakspistolen i handen, drog på mig det tajtaste settet med svarta kläder som man kan komma på och sedan flög jag genom luften. Landade, rullade, siktade mot alla cowboys som febrilt ville se mig död. ”Vad har jag gjort er??” skrek jag medan sheriffen sköt mot mitt håll. Sheriffen log elakt med cigaretten i mungipan medan jag hjulade in bakom närmaste lastpall…

…åh så trevligt det var med förlovningsbrunch! Det är mina bästa bruncher. Så väldigt trevligt! Supergod frukost/brunch/tårta/you name it och lekar och jättebra bordssällskap. Jag skrattade så jag fick ont i huvudet. Tack Hanna och Anton, om bröllopet är i samma stil som förlovningsbrunchen så längtar jag redan jättemycket till 2016!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)