10 Okt

London + Brighton = magi

Tack så mycket för alla fina ord om det förra inlägget.

Det var minst sagt tvära kast i fredags, men det är väl så livet är. Direkt efter begravningen åkte jag nämligen till flygplatsen för att dra till London med tjejerna. Och bättre avledningsmanöver får man leta efter, för vi startade starkt på kvällen med den numera klassiska musikalen Lejonkungen.

Så. Bra. 

Alltså de timmarna, jag tror aldrig jag har haft så mycket konstant gåshud under så lång tid. Jag älskade allt! Musiken, scenografin, kläderna!  Om ni bara har möjlighet att se en musikal i livet, se den! (Okej, nu har ju inte jag sett världens alla musikaler, men jag har ändå varit på ett gäng och den här var överlägset bäst hittills.)

Och tjejer, vad säger vi om Mufasa? *tindrar förföriskt med ögonen tills jag kommer på att jag ju faktiskt har Jakob som ju faktiskt är världens bästa, men en lejonkung är ändå en lejonkung*

Fredagen avslutade med god mat, promenad till hotellet. Eller ”hotellet” kanske är mer lämpligt, hehe…….

Under lördagen åt vi lyxfrukost på Le Pain, vandrade på Harrods, transporterade oss till Brighton och åt middag på finfin pub/restaurang. Och alltså Brighton, så väldigt mysigt! Det är alltså där Tove bor och pluggar, och vi fick sova hos hennes värdfamilj som bodde på en riktig Harry Potter-gata. Okej, jag och Hannah såg Harry Potter i vartenda hörn. Men ändå.

Söndagen blev det engelsk frukost, lite Brighton-shopping med livemusik i bakgrunden, posering på stranden som visade sig vara superfin och sedan åkte vi på utflykt en timme utanför Brighton där vi drack afternoon thé och vandrade upp till klippor. Engelsk landsbyggd – ljuvligt! Det var som att de bara hade ställt dit massor med får och kor som dekoration på alla gröna kullar.

En underbart fin helg! Tack älskade vänner!

”Men Emma! Mobilbilder igen!?” 
”Jag veeet.” 

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)