18 Sep

Detta med att leva

Det är rätt tomt i huvudet. I lördags hände något som förändrade livet, och den här veckan är en vecka i sorg och med mycket känslor. En första vecka med en sorg som nog alltid kommer att ligga kvar och som kommer att finnas där som en grå skugga över det andra. Jag har försökt formulerat något att skriva men det är för tidigt, och det ligger för nära.

Därför skriver jag nu för att be om förståelse för att jag inte kommer skriva något mer om det här i mina blogginlägg tills vidare och för att be er att ta hand om varandra. Det har sagts tusen gånger och det tål att upprepas – livet kan förändras i ett ögonblick.

Så just nu försöker jag rikta blicken uppåt, lära mig leva med känslorna och ta tillvara på allt det bra. Igår fick jag spendera en eftermiddag med människor jag älskar, och ikväll ska jag och Jakob på konsert där kusin Petter medverkar. Och sedan en helg med mycket att se fram emot.

Fint så.

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)