22 Jun

Midsommarafton

Det är bara att konstatera att helgens bästa vän onekligen har varit midsommarfleecen. ”Men även om det är kallt ute så får man njuta av den värme och kärlek som finns inne”….
/poeten.

Midsommar är ändå härligt! Trots att årets midsommar blev lite annorlunda, så var det kul att få hänga med Jakobs sida! Vi var nämligen bjudna på 60-årskalas och tillbringade kvällen med god mat, tävlingar och superba sötsaker. Det blev dock inga bilder tagna, men däremot hann jag ta några bilder under de timmarna vi träffade familjen och kusinerna innan deras firande drog igång!

Den här sköna bönan ska jag få tillbringa söndagen med, och jag tror vi siktar på lekpark, kanske något spontanbesök och kanske en Astrid Lindgren-film. Jag skrattar fortfarande så gott åt när man hör henne använda uttryck som hon snappat upp från oss vuxna, igår hann hon med både ett ”sluta nu tjata Emma” och hon hann även visa prov på självinsikt när hon glatt konstaterade, efter en aningen sur stund, att det citat: ”var en filt i hörnet där jag låg och tjurade!” Tjurade var ordet.

Hoppas ni alla hade en bra midsommar!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)