15 Jun

Den nyaste familjemedlemmen

Veckorna bara susar iväg och man hinner knappt höra vad man själv tänker – än mindre sätta tankarna på pränt här. Det här är verkligen en vecka som på något sätt speglar hur livet bara kan ta massor med olika beståndsdelar, kasta ner dom i en säck, skaka och sedan hälla ut på valfri kalendervecka.

I veckan har vi alltså firat sista kusinen som tagit studenten (nu är vi alla vuxna! Nåja. ”Vuxna”….), vi har välkomnat en ny familjemedlem, vi har haft 20-årskalas och vi har sörjt att Jakobs farfar somnade in under tisdagskvällen… Livet i ett nötskal. Skratt och gråt, stort och smått. Men en vecka där man har fått rå om och vara nära de man älskar mest av allt. Och det måste väl ändå vara det man önskar sig mest en sådan här vecka?

Jag måste i alla fall få presentera familjens nya familjemedlem som är den gosigaste valpen jag har träffat. Vadå ”du har ju knappt träffat någon valp”?

Jag minns en gång när jag träffade en valp.

Hur som helst, han heter Eddie och är det nya tillskottet hos Martin och Elina! Så söt. Alldeles fluffig och lätt, och vill helst bara borra in sitt lilla, lilla huvud vid halsen och pussas. Han lufsar gärna omkring och kan vid sällsynta tillfällen busa, men mest vill han sova.

Det enda trista är att han växer så det knakar. Snart är han en 30-kilos colliehane. Men just nu, just nu är han bara bedårande.

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)