3 Jun

Misslyckat uppdrag

Men hjälp så pinsamt. Jag som hade anlitat grannen till att både vattna mina blommor samt hålla bloggen levande medan jag var borta och upptagen. Och så loggar man in och ser att bloggen är helt försummad. Pust så trött man blir… Hehe.

Okej, men då får vi köra en klassisk snabbgenomgång. Och tyvärr, jag har inte haft med kameran för mitt minneskort har varit på villovägar. Men nu! Nu är det åter! Snart blir det bilder igen! Hurra! Tjohoo! Tills vidare blir det mobilbilder.

Vi börjar med Hufvudstaden, som blev till en fantastiskt trevlig helg där vi verkligen fick tid att prata om allt som man längtat efter att få dela med sig av. Eftersom Lina och Nicke nu hyr ett hus ute i ett idylliskt litet sommarstugaområde så har vi njutit av värme, grönska och fina omgivningar.

Vi har fikat och vandrat i Rosendals trädgård.


Vi har ätit långa frukostar och legat på stranden… med välskyddade ögon….

Vi har ätit massor med god mat.

Vi har såklart varit på Skansen och sett djurbebisar. Killingar och griskultingar bland annat. Det är tungt att vara grismamma…! (Lägg märke till det enorma svinet som ligger till vänster)

Sedan kom jag hem från Stockholm, arbetade ett par intensiva dagar och laddade om för 50-årskalas med släkten eftersom Stefan fyllde år. Bowling, mat och tårta stod på programmet och det blev en synnerligen trevlig kväll. Kan bero på att jag hade bästa serien av tjejerna. Inte för att jag lägger någon större vikt vid något sådant…

Sedan har vi också hunnit med en söndag med två dop där jag sjöng, varav ett var Sive´s dop som jag och Lina har fått äran att vara faddrar till! Samt ännu ett kalas för Jakobs far! Bara skojsiga saker!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)