23 Mar

Kvalitativ humor

Dessa underbara söndagar när en riktigt god frukost hinns med – då bara måste dagen bli bra. När man liksom orkar koka de där äggen, eller när man orkar lägga upp skinkan lite extra snitsigt. Då mår man!

För övrigt har jag suttit och fnissat för mig själv hela dagen. Ibland kan verkligen den enklaste saken få mig att skratta från djupet av mitt hjärta. Jag måste ha varit den som uppskattade appen face swap mest av allt, och de här bilderna som snurrar på nätet med ”one liners” kan jag också tycka är så fantastiskt roliga. Nu idag har jag suttit och gjort små filmer som Hannah tipsade om, man laddar upp bilder på folk man känner och då klistrar sidan in ansiktena på små krullhåriga cykelpojkar och så sjunger de ”We built this city” och sen…

…okej, det här känns som ett klassiskt exempel på något som måste upplevas och inte återberättas. Den på mig och bröderna fnissade jag länge åt, och den med mor, far och Cecilia var också rolig… hehe…. ni kan göra egna filmer också…

Okeeej, tiden rusar när man har roligt, nu måste jag kila, det vankas nämligen kalas! Ett kalas där jag både kommer att få se ett nytt kusinhus och förhoppningsvis en ny kusinbebis! Lycka!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)