8 Feb

Lördagsmorgon

Aaah, mmm. Lördagsmorgon. Bara ordet gör mig nöjd i hela kroppen. Bästa stunden på veckan. Jag svävar runt i min silkeskimono i min nystädade lägenhet med utsikt över havet, färska blommor står utspridda i kristallvaser och dagen ska spenderas på spa, medan kvällen innehåller en lyxig middag på restaurang med min kära. Oooh, jag stryker min välmanikyrerade hand över en möbel här, en möbel där medan jag svassar fram….

Okej, jag vet inte riktigt när jag tappade det. Det man vara redan vid ”silkeskimono” eftersom jag inte har en sådan, sist jag kollade. Sist jag kollade hade jag på mig min svarta plyschdress. Meeen jag har trots allt ätit våfflor till frukost! Våfflor med både skinka och ost (funkar bra!), samt grädde, jordgubbssylt och blåbär. Kan hända att jag slängde på några minimarshmallows också. Men det är inget jag vill slå fast med en bild eller så.

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)