10 Jan

Sprayburkskriget II.

Jag blir så arg på mornarna nuförtiden. Argare än ett bi. Argare än en tjur och argare än den argaste argbiggan. Jakob gör nämligen fällor med sprayflaskan. Han lånar mitt spray och ställer upp flaskan PÅ KANTEN av spegelskåpet i toaletten.

Kan någon gissa vad som händer när jag öppnar skåpet nästa gång, helt ovetande? Precis. Sprayburken dundrar rakt ner i huvudet på mig. Jag skriker rakt ut, tårarna sprutar, jag springer in i sovrummet, drar upp ett ögonlock på Jakob och sprayar honom rakt in i det nyvaknade, intet ont anande ögat.

Okej, inte riktigt.

Jakob hävdar att han inte gör det med flit. Pffff. Tror jag det. Antingen gör han det visst med flit eller så är det sprayburken som helt på egen hand har startat krig. Och varför skulle hen ha gjort det? Jag låter burken stå på den varmaste platsen bredvid lampan, jag trycker mjukt och försiktigt när jag sprayar och jag tar bara lite, lite så att den inte tar slut.

Så att jag måste kasta sprayburken i soporna.

Och döda den. I och för sig….

Men ändå! Jag ser riktigt hur den vaknar till liv när jag går ut. Sakta, sakta makar den sig närmare kanten. Ooh, den vinglar till, tappar nästan balansen, lutar sig bakåt och pjhoos – den hittar balansen. Jag kommer in, öppnar skåpet. Sprayburken sluter ögonen med ett lömskt leende…

…och faller!

Det den inte har räknat med är min förbättrade reaktionsförmåga. I ögonvrån ser jag burken, kroppen hukar sig, nu måste det gå undan, smack, pang boom. På en hundradels sekund flyger vänster arm ut och tjoff. Burken är i min hand.

Bring it on sprayburk. Bring it on. 

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)