11 Dec

Hemmatrivsel

Jag tycker det är så väldans mysigt att vara hemma hos människor just kring jul. Det känns som att folk anstränger sig lite extra för att det ska vara fint och mysigt – och just ordet ”mysigt” måste ju vara mitt favoritord. Trivsamt, skönt, hemtrevligt. Bara trevliga synonymer.

Jag gillar även att vara hemmahemma kring jul. Alltså hemma i lägenheten. Jag försöker hålla den så städad som det bara går och tar varenda chans jag har att tända ljus och sätta på musik. Som jag kanske har berättat så julpyntade jag nog en och en halv vecka innan första advent, men till försvar har vi inte så supermycket julpynt. Och absolut inga tomtar. Men ljus, rött, mossa och ljusslingor – det har jag gärna.

En favoritstund på dagen är när jag får sätta mig framför julkalendern på morgonen innan jag åker till jobbet och äta frukost. Alltså årets julkalender!? Jag skrattar högt! ”En kam…? Nejnej, det här är en ekorrklyvare.” HAHA.

Synd dock att favoritstunden bara varar typ 6,5 minuter. Lite snålt med kalender om ni frågar mig.

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)