10 Dec

Spandex när det är som allra bäst

Alla helger är så trevliga såhär innan jul. Är de lugna – då finns det mycket att pyssla på med. Är de proppfulla – då är det bara roliga saker.

I helgen har vi hunnit med ännu ett Café Tre, det har varit ungdomsmöte som jag var mötesledare på, vi har haft besök av Martin och Elina, vi har haft fantastisk spelkväll hos Berggrens – och vi har varit på innebandyturnering. KRIK Open.

Jag ger er: Adams superhjältar!

Jag måste säga att jag hade bästa dräkten av alla. Jag kände mig grymt snygg. Spandexdräkten satt perfekt och det var inget som skavde eller var obehagligt. Visst ser ni mig? Där nere till vänster? Nej, till vänster sa jag! Hehe näää, det är klart ni inte ser mig! För kan ni gissa vilken superhjälte jag var…?

Jag var ju Osynliga mannen!! Vadå ”har aldrig hört talas om superhjälten Osynliga mannen”? Alltså ni har ju ingen fantasi. Osynliga mannen är ju superkänd. Slinker igenom hål, försvinner genom dörrar. Är osynlig… … …
Det var otroligt viktigt att inget skulle sticka fram under dräkten såklart. Då hade det ju inte blivit osynligt. Till och med innebandyklubban fick en bit osynlighets-spandex.

Jag kunde inte låta bli att bära dräkten igår på jobbet. När Magnus satt inne på kontoret så smög jag upp bakom honom. Nära, nära hans öra. Sen väste jag: ”Inviiiiisiibleee”….

Ni skulle ha sett hans min. Jag säger bara: Fasa i dess renaste form.

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)