2 Dec

Du älskade första adventshelg.

Dessa älskade, ovanliga bubbelhelger. Det händer typ en gång per år att Jakob blir förkyld. Och nej, det är ju inte så kul för honom men det resulterar ofta i årets enda Emma-och-Jakobs-bubbla-helg. I fredags for vi helt enkelt och köpte taco och godsaker för hela helgen, och sedan stängde vi in oss i vår julpyntade och storstädade lägenhet och myste utav bara den. Vi såg På spåret, Skavlan, Så mycket bättre – LIVE! Eller alltså, när det sändes. Live är det ju inte. Förstår ni väl? Jag gjorde julkort, tog en promenad och handlade nästintill alla julklappar, tände ljus och mådde gott. Kreativ retreat eller hur var det? Sedan går en och en halv dag rätt fort, men ändå. Jag kände hur det gnistrade till.

Söndagen spenderades på adventsgudstjänst och på Storstrand där alla vuxna familjemedlemmar åt årets första julbord. Hoouggatjacka, yeaah, GOTT, yahooo! Tack för det älskade mor och far!

Och sedan, på toppen av allt, julkalender. Ja, jag säger då det. Ge mig fler första adventshelger, tack. Det är sådana helger som behövs för att man ska bli glad i själen.

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)