28 Nov

En klassisk skit-vecka.

Nä, vet ni vad. Kan det inte bara helg så att den här veckan är slut någon gång? En klassisk skitvecka om man får tala klarspråk. Min och Jakobs 7-årsdag blev en enda gråtfest (inte på grund av Jakob, han var så bra och fin så) och efter ett par dagars försök till återhämtning längtar jag mest efter en lång lördagsdag med mys i soffan, julfrukost och filmen Love actually. En vilo-dag helt enkelt.

Ibland kan jag verkligen längta efter den gången då man faktiskt får några veckors semester. Å du ljuva semesterveckor. Tänk, få hinna vila ordentligt, inte bara komma upp på plus minus noll. Det som är intressant med lite längre ledighet är att det skapar sådan kreativitet, i alla fall för mig. Jag blir sugen på att skriva, måla, pyssla och får sådan lust att fixa saker NU NU NU! Den gången jag hade ett par veckor ledigt innan ett sommarjobb skapade jag Älskad-halsbanden och det var så otroooligt kul! Jag hade kunnat ”jobba” med det hela veckor, bara för att jag var så pepp! Det ska jag unna mig någon gång.

Kreativ retreat. 

Det blir bra det.

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)