13 Nov

Den okända spontaniteten.

I måndags hände det. Det som aldrig tidigare hänt i mitt och Jakobs förhållande. Fel, vi bytte inte identiteter under en dag. Nej, vi såg inte buskisteater tillsammans och nope, vi pruttade inte i varandras närvaro.

Vi var SpONtAna. 

Jaaa, jag vet!?! Hur sjukt är inte det!??! Jag och Jakob, även kallade ”de som tar sjuttioelva år på sig att boka en resa”, bokade en spontanresa till Belgien nästa helg! Från noll till bokat på cirkus tre timmar. Det är bra jobbat för att vara oss! Vi bestämde att det är precis sådana galna infall man kan göra när man är dinkies (double income, no kids)(visst är det ett fantastiskt uttryck?). Plus att vi var väldigt sugna på att hinna hälsa på Hanna och Anton som bor där för tillfället, och insåg att det inte fanns så många helger kvar att spela på.

Sedan ska vi ju faktiskt iväg till Paris med värsta gänget över nyår också! Jag är helt chockad. Vem är vi och vad har vi gjort med Emma och Jakob? 

Äh. Förresten. Skit i dom. Jag gillar oss bättre.

Det ska i alla fall bli väldans trevligt! Ni som känner oss, jag säger bara: Norge, Belgien, Paris – på samma år!?!? Jag vet – det tar sig!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)