8 Nov

De oundvikliga besluten.

Som det snurrar i hjärnan just nu. Jag kan liksom inte fokusera på något eftersom det är några viktiga beslut som ska tas här i framtiden. Alla dessa beslut. Jag förstår att det är en förmån att få ha olika bra och spännande alternativ, men ibland är det enklare att inte behöva välja. Att det liksom bara finns ett bra alternativ. Som jag själv kan styra över. Men kombinationen många beslut plus saker jag inte har kontroll över tar verkligen energi. Jag blir bara… trött. Matt. Orkeslös. Bara av att konstant tänka. Det är så mycket som spelar in och lägger sig i vågskålarna. Det skulle bara vara skönt att någon gång inte ha ett hack framöver att oroa sig för. Att liksom bara kunna se den upplysta vägen ett par år framåt.

Samtidigt är jag glad över att det bara handlar om ”värdsliga ting” som jobb, pengar, bostadsort. Jakob och familjen vet jag exakt var jag har – och de är ju ändå det absolut viktigaste. Resten löser sig. Resten blir bra oavsett.

I kontrast till beslutsångesten känner jag en stor tacksamhet. Tacksamhet över att jag faktiskt har rätten att välja vad jag vill göra med mitt liv. Tacksamhet över att jag och mina närmaste får leva och vara friska, tacksamhet över den situation som jag befinner mig i just nu. Allt kan förändras, inget är konstant. Men just nu, just i detta ögonblick, har jag det bra. Jättebra.

Den känslan ska jag sträva efter att få känna igen, när saker och ting kan komma att förändras.

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)