7 Nov

Att sova med en vampyr

Jag har en tendens att bli besatt av saker. Jag bara måste gå all in. (Vilket kan vara ett släktdrag nu när jag tänker efter. Känner igen det där hos både vissa syskon och kusiner…..) Tårtdekoration? Jag måste ha allt. Böcker? Jag måste läsa hela serien – i sträck. Träning? Eh. Näää..? Huvva skit. Varför finns inte träning med i den här kategorin?! Det kan man kalla otur.

Hur som helst, samma sak gäller då TV-serier. De serierna som jag har sett går lätt att räkna på en hand. Men som jag har sett de få serierna. One Tree Hill har nio säsonger som jag utan problem har plöjt igenom från början till slut säkerligen sex gånger. Och nu – Vampire Diaries. (Fem år efter alla andra….)

Jag måste se det hela tiden. Medan vi äter. Hela kvällen. Jag stiger upp tidigare på morgonen för att hinna se vid frukosten. Denna besatthet resulterar ju självfallet i att jag även tänker på vampyrer resten av tiden. Jag drömmer om vampyrer på nätterna. Ofta är ju jag då Elena och har både Damon och Stefan som vill ha mig. (Förlåt Jakob, du är den enda för mig. Okej, men för säkerhetsskull så anger jag härmed Ian Somerhalder som mitt frikort. Bara in case. Och nej, du får inte ange någon av mina vänner som frikort för att hämnas. Som du jämt gör……)

Ibland när jag och Jakob kramas och jag pussar honom lite på halsen så brukar jag stanna upp. Jag drar sakta överläppen över huggtänderna och försiktigt, försiktigt lägger jag tandraden mot halsen och PANG. Jag hugger till. Jakob stapplar bakåt och frågar vad jag håller på med. Han tar sig för halsen men det kommer inget blod. Inte ens ett märke syns eftersom huggtänderna aldrig fanns där. ”Jag ville bara prova…” säger jag skamset. Jakob kollar på mig. Säger att det är slut på Vampire diaries-tittandet. Mumlar något om att han inte vill bo med ett psycho. Jag försöker skämta bort det hela. Låtsas som att jag bara skojade.

Men på natten, när han ligger med ryggen mot mig, så smyger jag upp bakom honom. Sakta, sakta drar jag överläppen över huggtänderna…

Jaha, nähä. Jag avslutar med ett citat:

”Tre elefanter är fler än fyra myror”
– Martin Larsson, 21 år 

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)