9 Okt

Kakbak

I måndags hade vi en sådan mysig kväll, vi var nämligen ett helt gäng tjejer samlade på Kakbak! Kakbak är ett koncept som jag och Julia har dragit igång, och det bygger på att bak- och pysselsugna samlas på EFS Bergsviken för att baka och pyssla under ett par måndagar. Under lördagen den 19 oktober samlas vi sedan för att dekorera allt och sedan sälja det på ett café. Mysigt va? Vi blev riktigt många igår, vilket var superkul!

Så ifall ni är sugna så är det fritt fram nästa måndag klockan 18 på EFS Bergsviken!

9 Okt

Vad är väl ett bröllop…

…om inte alldeles, alldeles underbart!

Ja, ni. Vad säger man? Allt gick liksom precis som planerat i lördags! Sången i kyrkan flöt på, talet till Lina gick vägen, tekniken funkade.

Men framför allt – vi hade fantastiskt trevligt! Och jag är så väldigt, väldigt glad över att Lina fick ett sådant härligt bröllop! Det är ju det som är så härligt med bröllop, förutom att det är underhållande för en själv så är man liksom bara så glad över att de som gifter sig får deras drömdag!

Jag tror och hoppas att Lina och Nicke var nöjda, och det borde de faktiskt vara – om man nu får säga så! Vilka gäster! Vilka tal! Vilka fina ord och så många kreativa och roliga människor de har i sin omgivning! Så mycket kärlek! Nu tänker jag stoppa ner den här dagen i en liten vacker ask. Sedan ska jag knyta en fin rosett kring den och minnas den som en ljus och underbar dag. Med betoning på minnas… eftersom kameran verkar ha legat väldigt undangömd…… *ligger i fosterställning och skakar i bilder-går-aldrig-att-ta-i-efterhand-ångest*

Fotograf: Lars Åström

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)