17 Sep

Uppfostran när den är som bäst

Vilken relax-helg jag har haft. Jag har i stort sett bott hos mor och far, tagit powernaps, fått mat serverad, sett fotboll. Jag tänker såhär, så länge jag har tid att ha ett par relaxhelger i Bergsviken med jämna mellanrum – då är jag inte stressad! Bra va? Jakob hade hockeydag med grabbarna i lördags så då passade det perfekt för mig att göra precis ingenting speciellt alls, och sedan kom amerikanarna hem på söndag så då var det såklart familjemiddag!

Min fina, fina stora familj. Så väldans fina de är, allihopa. Så bra jag har uppfostrat dem! Tänk tillexempel så stor pappa har blivit. 46 år, och tänk så bra han blev ändå! Och lille Viktor, hela fem år och kan så mycket själv. Nu är det bara att få honom att torka sig själv när han har varit på toaletten, men ändå…! Så bra han blev ändå! Och nyflickorna, jag ska lära dem allt jag kan! Och, och… ja, hela bunten ändå… Så väldans fina… *torkar en tår av stolthet från ögonvrån*

Kvällen har spenderats hos våra nyaste grannvänner, Johanna och Nils! Det må finnas en hel del tråkiga saker med att bo i lägenhet, men det är faktiskt verkligt trevligt att få bo riktigt nära sina vänner! Fruktsallad och Idolmys – på en tisdag!?

Jag tog för övrigt med världens enklaste gå-bort-pryl, en glasburk med te. Hur enkelt? Burk, te, snöre och lapp. Klart. Hejs.

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)