24 Aug

Det uppdaterade hemmet

Nu äntligen har vi hämtat hem de svartmålade stolarna, vilket innebär att vår lilla lägenhetsuppdatering härmed kan anses vara klar! Det kan hända att någon lampa tillkommer, men i stort sett så. Stolarna var för övrigt icket snabba i sin torkning. Jag förstår inte. Jakob försöker hävda att jag har målat för tjockt lager. Pfft. För tjockt lager? Jag? Mästermålaren Emma? Jag skulle inte tro det.

Det är mest smådetaljer som är förändrade, men det är ändå märkligt hur mycket det gör och hur ”nytt” det känns. I ett ögonblick där på Ikea kände jag att det här – det blir bara ett enda mischmasch. Men nu är jag ändå nöjd, det känns liksom lite lugnare här nu. Mindre klara färger. Jag tyckte om hur det såg ut innan också, men det är alltid roligt med lite förändring. Speciellt nöjd är jag med vår persiska matta! Mjuk är den också. Mmmm persisk matta….

Vardagsrummet före:

Vardagsrummet efter:

Köket före:

Köket efter:

24 Aug

Lax och nya intryck

Det känns som att jag leker. Alternativt drömmer. Det känns verkligt konstigt att jag, Emma, jobbar på riktigt. Att jag har ett kontor, att jag har arbetskamrater, att jag rapporterar in scheman och kollar över budgetar. Det kommer liksom ta ett tag att identifiera sig med den personen! Den som pluggade, praktiserade, sommarvikarierade, extrajobbade – den personen var ju liksom jag. Nu känns det som att någon när som helst kan komma och säga: ”Skooooja! Du har fyra års studier kvaaar!”

Och vet ni? Jag älskar att jobba! Jag trivs så väldans bra och jag hoppas att jag alltid får känna att jag har ett så roligt jobb att gå till. Vi har fått ett fantastiskt mottagande och på ett sätt känns det som att jag har varit där betydligt längre än en vecka. Det är nästan så att jag är avundsjuk på mig själv!

Med vänliga hälsningar,
”Jag-har-det-bäst-i-världen”-skrytarn Emma 

Men förutom jobbet har jag faktiskt hunnit med lite annat i veckan också. Förutom alla powernaps av total utmattning så har jag varit på auktion med Lina, på planering inför Tonårsgruppen i höst och i torsdags blev vi spontanbjudna på ljuvlig laxmiddag ute på en stuga med Malin och Erik. Vardagskvällar när de är som allra bäst!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)