18 Aug

Mitt nya jobb!

Det är sällan det händer. Alltså, att något efter att jag har planerat något typ hela sommaren, faktiskt blir precis som jag hade tänkt mig. Den här veckan har jag hunnit göra allt jag ville! Ja, förutom att… ja, andas då kanske. Men det låg faktiskt på lägsta prio. Jag är alldeles lugn i själen just nu för att det är så väldans fint och ordnat i lägenheten. Det är märkligt hur det påverkar. Jag ska visa före- och efterbilder på inredningen senare, vi väntar bara på att få ställa dit stolarna som håller på att torka.

Så, nu är jag helt redo för mitt nya jobb! Jag har inte hunnit berätta om det, men precis lagom till examensveckan sökte, och fick jag, ett jobb som informatör för Piteå församling här i Piteå (som namnet antyder…) och jag är så otroligt glad och stolt över detta. Vi snackar Facebook, webb, broschyrer, tidning, informationsmaterial, presshantering, och så vidare – bara roliga saker!

Förutom själva arbetsuppgifterna och arbetsplatsen så känns det fantastiskt att få vara på en arbetsplats lite längre än några veckor så att man kan bli involverad ordentligt, kunna dra igång längre projekt, få vara en del av ett arbetslag på riktigt.

Jag ser verkligen fram emot hösten! Mitt delmål är att bli världens bästa anställd.

Frågor på det?

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)