16 Aug

En extra lång lista.

Viii ääär heeemma! Ja, tackar som frågar, vi har haft det super. Precis som vi ville ha det! Resans överraskning var helt klart den makalösa naturen. Berg i oändlighet, klargrönt vatten, broar, båtar – jag rekommenderar varmt ett besök till grannlandet! Dock var maten rätt dyr. Helt okej smakmässigt, men man får plussa på någon hundralapp jämfört med vad mat kostar här.Tur att vi åt så väldans mycket hotellfrukost så att vi liksom kunde hoppa över lunchen! Hehe. Man får inte vara dum…

För övrigt är Jakob jättedålig på hotellfrukost. Hotellfrukost kan vara min favoritmaträtt all time. Knepet är att äta så pass länge så att man liksom hinner bli hungrig igen. Jag går all in – lyxmackor, yogurt med bär och frukt, juice, smoothie, korv, klyftpotatis, omelett, våfflor. Om vi säger såhär, det var tur att vi åkte bil typ 7 timmar varje dag. (Nynnar på *vem kan stoppa mig, när jag bara rullar fram…*)

Här hemma har jag en lååång lista på vad som ska göras. Det är fixande och trixande, igår var det lite släpkörning med fåtöljer,  vi köpte fem stolar på loppis som började sandpappras och grundmålas, det var grillmiddag och ja – idag fortsätter hetsen. Jag ska börja den tidiga morgonen med att fortsätta måla stolar, sedan är det Ikea hela dagen. Kanske hinner jag rensa ett par garderober också men det får bli en trevlig bonus. Jag har varit tydlig med att påpeka för Jakob att det inte blir någon specialbehandling bara för att det nu är helg. Nejnej, sopor ska slängas, lägenheten ska rensas och städas, och på söndagmorgon, kl. 07.00 är tvättstugan bokad. (Okej, den delen har jag inte berättat för Jakob än… Säg inget.) Det blir lätt intensivt när man bara har en veckas semester och har höststarten som nu-börjar-ett-nytt-år-så-jag-vill-hinna-komma-i-fas-med-allt-jag-har-tänkt.

Med vänliga hälsningar,
Diktatorn 

En sak jag dock alltid hinner med – det är att träffa lillan. Direkt efter Norgeresan landade vi hos mor och far, och Cecilia sprang oss till mötes. Gullungen.

(Okej, det kan hända att hon försöker förmedla något här. Jag förstår inte riktigt… menar hon att hon inte vill vara med på bild….? Men jag kan ju inte låta bli när hon ler så sött!) 

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)