13 Jul

Bröllop!

Slutspurten närmar sig. Veckan har varit intensiv, få timmar sömn. Jag har tagit från energireserven, tvingat mig att fokusera, skrivit oändligt med listor. Och nu är det dags. Allt dras till sin spets. För idag är det nämligen…

BRÖLLOP!

Hehe. Ja, det har varit lite stressigt i veckan, möhippa för Elin, fixande på dagen, jobbande på kvällarna till midnatt. Men idag känns faktiskt läget under kontroll. Jag tror att det kommer att bli en fantastisk dag! Lokalen är härlig, Elin och Lars kommer att vara superfina och jag och Lina ska göra vårt bästa för att kvällen ska bli någorlunda organiserad och bra.

Sedan ska jag bara njuta imorgon! Sova ut på stugan, äta något gott, läsa, kanske hälsa på hos mor och far, och bara må bra. Mm…. Hääärrliigt…

Förresten måste jag bara kommentera förra inlägget om nakenbadet. Fina Rebecka på jobbet sa dagen efter att hon läste att jag nakenbadade igår. Jag stirrar lite osäkert. ”Ehhehe.. Ja, alltså jag var ju ironisk… Ehhehe, framgick inte det..?” ”Jaha? Nä, jag trodde att du hade nakenbadat!” ”Ehhee ja alltså jag brukar ju skriva lite sådana där ironiska historier…”

Haha! Som en kalldusch svepte alla små blogghistorier jag har skrivit över mig, och jag insåg det fnissigt absurda ifall folk sitter hemma och tror att jag jagar sladdar på nätterna, att jag dreglar i akuta jag-vill-ha-socialt-umgänge-situationer samt att jag nakenbadar på en enorm familjestrand. Haha! Ni är för roliga, ni!

Här får ni en just-nu-bild! Nu är det bara klänning, skor och smycken som ska på!

20130713-102252.jpg

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)