7 Jul

Kalla mig nakenbadaren

Nämen hej på er! Det var ett tag sedan! Enbart möjligheten att blogga från mobilen samt ett nästintill obefintligt nätverk har gjort att den senaste stugveckan fått bli aningen omvärldsisolerad.

Isolerad – men inte slö. Förutom jobbet pysslas det för fullt med värdbröllopet som närmar sig med stormsteg (mindre än en vecka kvar!), och förutom det har det hunnits med kalas, surströmming, utekväll med tjejerna och spelkvällar. Igår lånade jag och Jakob våra älsklingsbarn (nåja, mina älsklingsbarn i alla fall, men jag tror att jag talar för båda) och åkte till Pite havsbad. Där gick vi all in med Nimbys värld, tivoli och slutligen nakenbad i havet! Barnen var badsugna och Olle var den enda med badkläder så tjaa, jag är inte den som är den, andra var ju också nakna. Barn under 3 år i och för sig. Men jag blev faktiskt lite irriterad, som folk stirrade när jag tjutande sprang ner i det långgrunda vattnet med Cecilia bakom mig. Har de aldrig sett en naken människa förut??

Hahah! Men snälla nån, vad tror ni egentligen om mig?! Tror ni verkligen att jag skulle springa med Cecilia bakom mig? Utan att hålla koll på ifall hon ramlade? Ni känner då inte mig, det är ett som är säkert.

(UPPDATERING: Jag var ej naken. Tydligen framgick inte detta!)

Idag gör jag verkligen inte något nyttigt. Jag tar powernaps, jag äter, solar och jag läser böcker. Så väldans skönt.

20130707-163452.jpg

20130707-163513.jpg

20130707-163528.jpg

20130707-163552.jpg

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)