8 Jun

Studentens glada dagar

Goodmåååårgååån! Åh hjälp. Jag är lite trött kände jag nu när jag skrev en sådan pigg inledning. Det var verkligen en lång och härlig studentdag igår! Först stod vi utanför skolan och väntade ut alla våra studenter, sedan fotades det, kramades och trängdes det i värmen och studenterna verkade glada och lyckliga över att skolan var slut! Jag förstår inte, skolan är ju roligt? Jag var en riktig *sKOl-LOvEr*. Få återvända efter sommarlovet och köpa nya fina skolsaker, en ryggsäck, få ha roliga lektioner, ååh… Ser ni inte så ledsna de ser ut över att inte få köpa ny ryggsäck till hösten…?

Efter att studenterna glidit runt på sina flak i staden och vi fått skåda… ”kreativa” lakanspoem som vi kanske kan kalla det, åkte jag hem en snabbis till Lina som är hemma på besök och blev bjuden på fika! Sedan var det direkt vidare mot Jakobs systrars studentfirande med god mat och trevliga människor!

Kvällen spenderades först på Café Tre och sedan vidare till grannen/vännen som fyllde år och där hade nästan hela gamla storgänget samlats! Godisspottar-lek, limbo och brännboll i ett myggigt men ljuvligt Piteå, avslutning med hamburgare på Max och tillsist häng med Lina och Nicke hemma hos oss. Pust, slut på dag.

Idag har jag, hehe skoja. Idag har jag inte hunnit göra någonting än, men strax är det lillebror Viktors studentkalas som stå på schemat! Tänka sig, man slapp göra mat ännu en helg! Det här har vi löst bra, jag och Jakob. Hehe.

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)